Shkenca zbulon detaje të reja mbi pataten. /Ajo që do mësoni do ju lërë me gojë hapur

Shkenca zbulon detaje të reja mbi pataten. /Ajo që do mësoni do ju lërë me gojë hapur

Është zhgënjyese të hapësh kabinetin e kuzhinës dhe të gjesh kaçube të vogla të formuara në kokrra të patates.Shumë njerëz i hedhin ato në kosh për të blerë të tjera, por hulumtuesit kanë një tjetër mendim.

Pas një sërë eksperimentesh, studiuesit në Universitetin e Lincolnit treguan se fara e patateve të mbira janë të sigurta për t’u ngrënë ashtu si patatet e freskëta dhe gjithçka..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link