Denoncimi per dekoraten e Ilir Metes: Rexhep Çelikun e ngritën nga shtrati i lëngimit për t’ja dhënë shpejt e shpejt titullin. Flisni o artistë, do ju vijë radha dhe ju

Moza Demiri, ish-mexosoprano e Operas ka reaguar ashper per dekorimin e artistit te ndjere Rexhep Celiku,te cilit pak dite para se te ndahej nga jeta,iu dha titulli “Nderi i Kombit”.

“Rexhep Çelikun e ngriten nga shtrati i lengimit per tja dhene shpejt e shpejt titullin,ashtu…”me e heq qafe debatin mbas” dhe pas dy ditesh zemra i pushoi e cila mund te kishte ndodhur edhe ne ato momente..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link