“Diploma” e Llallës mund të jetë arsyeja, përse është zgjedhur kryeprokuror!

Historia banale e dëftesës së Adriatik Llallës,mund të fshehë pas një aferë të qëllimshme për ta mbajtur atë nën kontroll gjatë pesë viteve në krye të Prokurorisë.Sali Berisha,i cili i përzgjedh njerëzit vetëm në bazë të dosjes që ka për ta.

Mund ta ketë përdorur mungesën e diplomës së pjekurisë,dhe falsifikimin e saj,si një mekanizëm për ta mbajtur kryeprokurorin nën kontroll,në vitet më delikate..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link