Çështja Tahiri /Shoferi nxjerr zbuluar gënjeshtrën e ish-Ministrit të Brendshëm

Saimir Tahiri është takuar me Artan Habilaj në muajin gusht të vitit 2014 në Greqi, ndërsa pushonte me bashkëshorten. Artan Habilaj ka mbërritur në Greqi me makinën Audi AA 003 GB dy ditë pas Zotit Tahiri.

Pas takimit me ministrin, Habilaj i ka lënë makinën Audi ministrit Tahiri dhe është kthyer në Shqipëri me shoferin e deputetit Tahiri.Kjo është deklarata e ish-shoferit të Tahirit…
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link