Çdo mëngjes ky burrë merrte një çekiç dhe zhdukej deri natën vonë. Çfarë bëri ai, u zbulua vetëm 22 vite më vonë

Dashrath Manjhi e kaloi gjithë jetën duke jetuar në një fshat të vogël indian. Ai dhe gruaja e tij nuk ishin të pasur, por ata ndiheshin ashtu sepse kishin njëri-tjetrin.

Një ditë, gruaja e Dashrath u sëmur aq shumë, sa kishte nevojë me aptjetër për ndihmë profesionale. Çifti duhej të ecte 80 km për në qytetin më të afërt.Ata donin të shkonin sa më shpejt që të ishte e mundur..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link