Ky fshat zvicëran ofron jetë komode dhe mijëra euro vetëm për të jetuar atje

Fshati i vogël zviceran Albinen dëshiron shumë që ju të banoni atje. Aq shumë, sa në 30 nëntor, do të votojë për një politikë të re që do i paguante të huajt që shkojnë atje të jetojnë për dhjetë vjet.

Aktualisht, vetëm 240 njerëz banojnë gjatë gjithë kohës në fshatin që i fillon emri si Shqipërisë në arenën ndërkombëtare.Ndërkaq, vendasit, duke qenë që kanë mbetur pak në numër…
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link