Nëse ju kanë plasaritur thembrat, mos u shqetësoni, kjo është 100% efikase (Recetë)

Për shkak të qëndrimit të gjatë në këpucë dhe mbështetjes së vazhdueshme në këmbë, lëkura po thahen dhe pas kësaj vijnë plasaritjet e saja.Për të zgjidhur këtë problem me sukses dhe shpejt.

Nuk ka nevojë të shkosh në sallone të kushtueshme, sepse ajo është më së shumti derdhje e parave dhe largimin e kohës tuaj të çmuar.Më poshtë ne do të tregojmë plasaritjen e thembrave që është 100% efikase..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link