I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia ka fshirë emrin dhe numrin e tij nga telefoni.

I ka vdekur shoku i tij prej kohësh, por ky nuk ia ka fshirë emrin dhe numrin e tij nga telefoni.Shkaku!!!Ai thotë: shoku im ka vdekur prej një kohë të gjatë.

megjithatë unë nuk ia kam fshirë numrin e telefonit.Edhe nëse e ndërroj celularin dhe regjistroj emrat nga e para, emrin e tij e vendosi në mesin e emrave dhe numrave tjerë.
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link