Pse soda e bukës është një nga gjërat më të mira që mund të përdorni dhe ja çfarë nuk dinit tjetër për të!

Pse soda e bukes eshte nje nga gjerat me te medha qe mund te perdorni. Gjerat qe nuk i dinit per soden e bukes!– Soda e bukes është zgjidhja me e mire për zbardhjen e dhëmbëve. Vendos pak në furçën tuaj të dhëmbëve dhe laj dhembet si zakonisht.

Nëse doni një frymëmarrje të freskët bëni gargarë me sode buke dhe ujë.Ndalon aknet;hiqni vajin dhe lëkurën e vdekur me pastrim të sodes se bukes..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link