Senati I Shteteve të Bashkuara ka miratuar një document për ndërhyrjen në Ballkan…

Senati I Shteteve të Bashkuara ka miratuar një document për ndërhyrjen në Ballkan. Dokumenti, i cili pritet të kthehet në një ligj me një kërkesë specifike për Presidentin Donald Trump.

Thekson se “qeveria ruse ka ndërhyrje prej vitesh për të shkatërruar demokracinë dhe sundimin e ligjit në Europë dhe SHBA. Ndërhyrja e Kremlint në demokraci të parazhvilluara dhe në qeveri tranzitore ka qenë e përhershme..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link