VIDEO/ Në Itali plas debati: Vërtet duhet të shkojmë në Shqipëri?

Emisioni i fundit i programit “Dalla vostra parte” (Nga anët tuaja) i transmetuar në 10 janar në TG4 u është kushtuar italianëve që lënë vendin e tyre për të jetuar dhe punuar jashtë.

Një pjesë të rëndësishme e kanë zënë edhe italianët që jetojnë në Shqipëri.Ata thonë se këtu jetojnë mirë pasi mund të hapësh një biznes të ri brenda ditës, taksat janë më të ulëta..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link