EMRAT: Deputetët ‘memecë’ të Kuvendit, 18 prej tyre kanë thënë vetëm…’betohem’!

Plot 18 deputetët kane thene vetem nje fjale ne tre muajt e pare te Kuvendit te ketij viti. “Kane thene vetem “betohem” dhe 20 deputetët më me shumë fjalime në seancat plenare shtator-dhjetor 2017……”

Shkruan Afrim Krasniqi, teksa analizon monitorimin e Kuvendit bere nga Instituti i Studimeve Politike.Prej shtatorit kemi ndjekur 18 seanca plenare dhe disa dhjetëra kronika mbi punën e komisioneve parlamentare. Ka pasur debate të forta politike,protesta,bojkot,incidente..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link