Shikoni orteqet që kanë bllokuar rrugët në Francë (FOTO)

Në qytetin e Savoia në Francë një rrugë është varrosur totalisht disa metra nën dëborë.Orteku bllokoi disa fshatra në Francën juglindore dhe u desh ndërhyrja e ndihmës së shpejtë për të hapur rrugën e bllokuar.

Fotot dramatike,të bëra nga eksperti i ortekëve,Alain Duclos,tregojnë momentet kur punonjësit mundohen të hapin rrugën.Ata gërmuan një korridor akulli dhe dëbore,me mure të tmerrshme që shtriheshin deri në 7 metra..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link