Zemërgjërësia e Ali Ahmetit: I butë me “hasmin” dhe i ashpër me “vëllaun”!

Shkruan: Irfan Agusi/Zemërgjërësia e Ali Ahmetit!I butë me “hasmin” dhe i ashpër me “vëllaun”!Padite e Ahmetit, ndaj gazetareve shqiptare te Gazetes Lajm vazhdojn te mbeten ne fuqi,

Ndersa padia ndaj ish shefit te policisë sekrete të Republikës së Maqedonisë, Sllobodan Bogoevski eshte terhequr, edhe pse Gjykata perkatese ka dale me vendim, ne te cilin thuhet se Bogoevski është përgjegjës për shpifje ndaj Ahmetit dhe Xhaferit.
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link