Britania parashikon luftë në Ballkan – Shqipëria dhe Kosova herët a vonë do…

Raporti britanik për Ballkanin me titullin “Mbretëria e Bashkuar dhe Ballkani Perëndimor”, e sheh rrezik për shpërthim konfliktesh moszgjidhjen e marrëdhënieve ndërmjet Serbisë e Kosovës.

Sipas raporti, me zgjidhjen e marrëdhënieve ndërmjet Serbisë e Kosovës do të zgjidhej edhe një çështje tjetër e rëndësishme, ajo e ndikimit të Rusisë në rajon i cili po shtohet gjithnjë e më shumë. “Sa më gjatë që të mos zgjidhen këto marrëdhënie..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link