Dokumentari italian njeh Çamërinë, tërbohen grekët

“Sonila në Margarit: nga shtëpia në shtëpi”, kështu e titullonte në Fb emisioni “Radici” (Rrënjë) i kanalit italian Rai 3 dokumentarin e realizuar në tokën nga ku u dëbuan dhe ekzekutuan mijëra shqiptarë nga Greqia gjatë Luftës së Dytë Botërore dhe më herët.

Pak kohë më parë botuam shkrimin me titull “Rikthimi i Sonilës në Çamëri trondit policinë greke”, ku trajtonim historinë e Sonila Alushit, një gazetare..
Lexo lajmin e plotë duke klikuar në Link👇

Link