Njeriu I Vogël: Duke Pasur Tashmë 7 Muaj Jetë Vesh Rroba Kukullash.

Në shikim të parë,ky foshnjë do të dukej si një fëmijë i porsalindur,por në realitet ajo tashmë ka 7 muaj jetë.Mateu vuan nga një formë e rrallë e xhuxhizmit.Kur ai lindi,ai peshonte më pak se një kile,dhe tani peshon vetëm disa paund.Ky fëmijë është kaq i vogël,sa duhet të veshë rroba të destinuara për fëmijët e lodrave.

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote