Bujanoci, qytet i ndarë, serbët dhe shqiptarët nuk përzihen, por i bashkon një pasion

Gazetarja e të përditshmes në Beograd “Blic”, Milica Ivanoviq, për lexuesit e saj, këtij vikendi, ka sjell reportazhin për një qytet shumetnik në Luginë të Preshevës, të njohur si Bujanoci i paradokseve.Reportazhi fillon si në stilin e përrallës “na ishte njëherë”, kur serbët përmes qendrës së Bujanocit kalonin të krekosur.

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote