Arian Galdini, Zhejit/ Ke axhendë të fëlliqur. S’të ndjek kurrë më

Emisioni i fundit i Artur Zhejit ka sjellë sot reagimin e Arian Galdinit.Pjesëmarrës në politikën e ditës dhe pedagog,Galdini ka akuzuar Zhejin se ka një axhendë të fëlliqur të emisionit të tij dhe nuk ka për ta ndjekur më ndonjëherë.Ja çfarë shkruan Arian Galdini në Facebook:Vetëm Artur Zheji mund të bëjë bashkë një temë të pakuptimte..

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote