FOTO – Ekskluzive. A ka qenë spiun Jemin Gjana? Ja dokumenti që tregon të vërtetën…

Jemin Gjana, ish-ministër dhe ish-deputet i Partisë Demokratike, ka publikuar dokumentin nga Autoriteti për informimin mbi dokumentet e ish-sigurimit të shtetit. Referuar këtij dokumenti, rezulton se Jemin Gjana, nuk ka qenë bashkëpunëtor i ish-sigurimit, nuk është survejuar apo privilegjuar. Dokumenti në fjalë provon se akuzat në drejtim të ish-ministrit në qeverisjen e PD-së.

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote