Rusia: Deklaratat e Ramës mund të shkaktojnë konflikte në..

Rusia: Deklaratat e Ramës mund të shkaktojnë konflikte të reja në Ballkan

Deklaratat e fundit të kryeministrit shqiptar Edi Rama për Serbinë, në kontekstin e Kosovës dhe Maqedonisë, janë diçka që mund të shkaktojnë konflikte të reja etnike në Ballkan.Kështu thuhet në kumtesën e Ministrisë së Punëve të Jashtme të Rusisë, sipas së cilës deklaratat e Ramës janë ‘diçka që rrezikojnë integritetin territorial.

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote