Sherifi në Strasburg ia numëron Serbisë krimet e panumërta të kryera në Kosovë

Shefi i Grupit Parlamentar të Nismës,Bilall Sherifi ka publikuar në ‘Facebook’, fjalën e mbajtur në Strasburg në takimin e përbashkët të Komisionit për Stabilizim dhe Asociim BE-Kosovë të Kuvendit të Kosovës me deputetët e Parlamentit Evropian.Në një fjalim të gjatë, Sherifi ka numëruar krimet e panumërta të serbëve gjatë luftës se fundit në Kosovë.

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote