Pasi ta lexoni këtë gjithmonë do të konsumoni arra

Kohën e fundit, arrat janë pjesë e studimeve të ndryshme dhe lidhen mjaft shumë me një shëndet të mirë. Një studim i bërë nga një universitet amerikan ka treguar se konsumi i arrave përmirson jetën seksuale tek meshkujt dhe shëndetin e spermës së tij. Ekipi i hulumtimit ka gjetur se meshkujt mes 21-35 vjeç.

Hap reklamen / Vazhdo artikullin e plote