Prishet teleferiku në Austri, rreth 150 skiatorë evakuohen me helikopter (Video)

Prishet teleferiku në Austri, rreth 150 skiatorë evakuohen me helikopter (Video)

Rreth 150 skiatorë duhej të shpëtoheshin nga një teleferik në Austri, pas prishjes së tij, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.Sipas mediave të huaja, pasagjerët e bllokuar ishin mbërthyer në teleferik në malet rreth Kreischberg për disa orë para se të shpëtoheshin nga helikopterët.Siç thuhet më tej, teleferiku pësoi probleme teknike më parë dhe autoritetet vendosën se do të duhej shumë kohë për ta riparuar.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë