Pacolli: Çdo ditë e më tepër ka një izolim të frikshëm për Kosovën

Pacolli: Çdo ditë e më tepër ka një izolim të frikshëm për Kosovën

Me mosratifikimin e Demarkacionit me Malin e Zi dhe me iniciativën për shfuqizimin e Ligjit për Gjykatën Speciale situata në Kosovë po bëhet alarmante.Kështu tha ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli në një raportim para Komisionit për Punë të Jashtme.Sipas tij, rekomandimet që vijnë nga shtetet mike të Kosovës janë që mos t’i bëhet një traumë Kosovës në këtë drejtim.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë