Skandaloze/ Lexoni këtë dhe ju kurrë nuk do hani përsëri pula

Shumica e kafshëve rriten me ndihmën e dozave ditore të antibiotikëve.Ky është zbulimi i tmerrshëm që tregon se tetëdhjetë për qind e antibiotikëve të shitur në Shtetet e Bashkuara dhe më shumë se gjysma e atyre që shiten nëpër botë përdoren në kafshë,e jo në njerëz. Deri në vitin 2050, rezistenca antibiotike do të shkaktojë 10 milionë vdekje në vit.
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë