Sa kanë njohuri burrat në Kosovë për ciklin menstrual të grave

Sa kanë njohuri burrat në Kosovë për ciklin menstrual të grave
Sa kanë njohuri burrat kosovarë për ciklin menstrual dhe periodat e grave?
Në disa prej përgjigjeve ata sjellin problemet kryesore të cilat i mundojnë gratë gjatë menstruacioneve si dhe mbështetjen që duhet të marrin nga burrat.Disa prej tyre nuk patën shumë njohuri për të shpjeguar ciklin si proces biologjik ndërsa askush nga ta nuk e bënte dallimin në mes të ciklit menstrual dhe periodave (menstruacioneve), shkruan gazeta Shneta.Meqenëse cikli menstrual nënkupton ciklin nga periodat e fundit e deri në të ardhshmet, e që mund të zgjasë 25 deri në 28 ditë, të gjithë e ngatërrojnë atë me periodat (menstruacionet) që zgjasin 5 deri në 6 ditë.

Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë