Bija e tyre zgjohet me të nxira nëpër trup, krejt shkaku i mungesës së kësaj vitamine

Bija e tyre zgjohet me të nxira nëpër trup, krejt shkaku i mungesës së kësaj vitamine
Kur një individ është i shëndetshëm, është shumë rëndë që të bindet se disa gjëra nuk janë në kontrollë të tyre.
Kjo vlenë veçanërisht për ata prindër të cilët janë të detyruar që të ballafaqohen me situata ku fëmijët e tyre sëmuren dhe ato nuk mund të bëjnë asgjë për t i ndihmuar ato. Kur fëmija i një çifti zgjohet në mëngjes me të nxira në trup, ato mbesin të tronditur duke mos e ditur arsyen e tyre. Së shpejti ata zbulojnë që kjo është si pasojë nga lija e dhenve.Fëmija kishte lijën e dhenve, por meqë ai kishte mungesë të vitaminës C, erdhi deri ne komplikim dhe fëmija u mbush me të nxira nëpër trup.

Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë