JA REAGIMI I CECES KUR E KUPTOJ SE BURRI I SAJ ARKANI ËSHTË GJALLË DHE E MBAN MAFIA SHQIPTARE


Svetlana Raznatovic – Ceca, për lajmin se burri i saj Zeljko Raznatovic – Arkan është gjallë, ka thënë se është tronditur e gjithë familja kur e pa një lajm të tillë, shkruan SrbijaDanas.“Unë me të vërtetë nuk di çfarë të them, ky lajm ka tronditur gjithë familjen e tij, timen dhe fëmijët tanë. Gjërat e tilla …
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë