Agron Llakaj, një njeri me zemër të madhe, çdo vit iu paguan borxhet banoreve te Memaliajt


Janë të shumtë personazhet e showbiz-it të cilët zgjedhin të ndihmojnë familjet në nevojë pa bërë publike bamirësitë e tyre.I tillë është edhe rasti i aktorit të humorit Agron Llakaj, i cili çdo fundvit shkon në vendlindjen e tij Memaliaj dhe paguan borxhet e banorëve. Ky informacion është bërë i ditur sot në emisionin …
Hap reklamën / Vazhdo artikullin e plotë