Hashim Thaçi shfaqet i tronditur për Gjykatën speciale, kërcënon gjykatën se gjithë popullin e ka pas!

Fillimi i punës së kësaj gjykate, e njohur si Dhomat e Specializuara dhe Zyra e Prokurorit tё Specializuar tё Kosovёs, është mundësuar pas harmonizimit të Rregullores së Procedurës dhe Provave me Kushtetutën e Kosovës, pёr gjykimin e pretendimeve të paraqitura nё raportin e Kёshillit tё Evropёs tё vitit 2011, pёr shkelje tё rёnda tё sё drejtёs ndёrkombёtare.


Mos e humb, hap meposhte per me teper – Link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *