Doktori lëkurës zbulon sekretet se si të hiqni njollat kafe dhe shenjat në fytyrë

E vërteta është, kremet më të popullarizuara për njollat e moshës kanë përbërës që nuk duhet t’i përdorni.Kjo është arsyeja pse ju duhet të përdorni një alternativë natyrore.Kjo recetë u zbulua nga një dermatolog i cili ka trajtuar qindra njerëz.

Përbërësit: 1 lugë gjelle uthull molle,1 qepë (shtrydhni dhe përdorni lëngun)
Hap Reklamën

Vazhdo artikullin e plotë