Rusia prezantoi nëndetësen e pakapshme, SHBA prezanton “Gjahtarin”

Shtetet e Bashkuara janë të vendosura që të ruajnë avantazhin që kanë ndaj rivalëve ushtarakë edhe kur bëhet fjalë për flotën detare.Marinës amerikane iu bashkua “droni ujor”,i quajtur “Gjahtari i Detit”.

Bëhet fjalë për një mjet me teknologjinë më të avancuar dhe pa ekuipazh, prodhuar dhe testuar për dy vite.
Hap Reklamën

Vazhdo artikullin e plotë