Ndarja nga jeta e zyrtares së lartë të LSI, Kryemadhi me mesazh të ndjerë: Nuk mundem … është e vështirë

Image result for lajmi fundit

Kryetarja e LSI-së Monika Kryemadhi me anë të një mesazhi të ndjerë,ka folur për vdekjen e mikes së saj dhe një nga themelueset e LSI-së,Luzhiana Abazi.‘Nuk mund të shkruaj,ka orë që mundohem.

Por është vështirë.Luzhi u largua fizikisht sot nga ne,duke na lënë një dhimbje dhe boshllëk të pazëvendueshëm.
Hap Reklamën

Vazhdo artikullin e plotë