Skandali CEZ/ Pas Shkëlzen Berishës, prokuroria “ultimatum” policisë: Shoqërojeni me forcë Nue Kalajn

Prokurorët që po hulumtojnë rreth dosjes CEZ, kanë kërkuar nga Policia e Shtetit që të gjej Nuel Kalajn, personin e përfolur si negociator i privatizimit të OSHE-së nga CEZ gjatë qeverisë “Berisha”.

I akuzuar dhe faktuar si sekser i Shkëlzen Berishës, Kalaj nuk i është përgjigjur dy fletë-thirrjeve.
Hap Reklamën

Vazhdo artikullin e plotë