Mesazhet erotike mes Gridës dhe Salianjit, plas në PD: Duhet bërë ajo çka s’po e bëjnë të gjithë

Indrit Vokshi, i cili eshte Drejtues i Departamentit të Rendit Sigurisë e Luftës Kundër Kriminalitetit në PD Lezhë dhe anëtar kryesie i i kësaj dege,.

Ka reaguar pas publikimit te disa mesazheve erotike mes Grida Dumes dhe Ervin Salianjit.Ai thotë se do ishte e lehtë që sot të heshtej por.
Hap Reklamën

Vazhdo artikullin e plotë