Biznesmeni i njohur mesazh autorit që i dogji makinën me benzinë: Do të të kem mik dhe do të të paguaj 10-fish nëse…

Pas djegies së makinës, biznesmeni Eduard Alikaj, i ka dërguar një mesazh publik autorit të kësaj ngjarje.Përmes një statusi në Facebook, ai shprehet se do t’i japë shpërblim 10-fish.

Personit që i vendosi zjarrin makinës dhe do ta ketë mik për kokë nëse do i tregojë se kush kanë qenë ata që e kanë urdhëruar..
Hap Reklamën

Vazhdo artikullin e plotë