Marrëveshja e detit me Greqinë, koloneli shqiptar: Ndihem i befasuar

Koloneli i Detit, Pasha, i tha gazetës “Panorama” se ndihet i befasuar nga qëndrimi i deritanishëm inekzistent i shumë institucioneve shqiptare, si Akademia e Shkencave.

Instituti Gjeografik Ushtarak, Universiteti i Tiranës, Universiteti Politeknik, por dhe Komanda e Forcave Detare, të cilat kanë lidhje me studimin e hapësirave detare të Shqipërisë.
Vazhdo lajmin e plotë