E Pabesueshme, nëse Vuçiqi vjen ne Kosove atëherë Thaçi e Haradinaj duhet ta presin me nderime ushtarake/shtetërore.

Kryetari i Partisë Popullore Vuk Jeremiq, ka deklaruar sot se vizita e kryetarit të Serbisë Aleksandër Vuçiq në Zagreb “është si një provë e përgjithshme për vizitën shtetërore të Vuçiqit në Prishtinë.

Të cilën e planifikon pas nënshkrimit të marrëveshjes detyruese – juridike dhe pasi që Kosova të bëhet anëtare.
Vazhdo lajmin e plotë