Tragjedia, mbyten në lumë dy fëmijë dhe nëna e tyre…

Tre persona vdiqën dhe 5 të tjerë rezultojnë të zhdukur, pasi pasi një barkë me 8 persona në bord i përmbys në një lumë që rrjedh midis Turqisë dhe Greqisë,tha një zëdhënëse e Organizatës së Fatkeqësive dhe Emergjencave të Turqisë (AFAD).

Barka po udhëtonte përgjatë lumit Maritsa, në provincën Edirne në veriperëndim të Turqisë.
Vazhdo lajmin e plotë