Kjo është simptoma e parë e kancerit të gjirit për të cilën nuk keni dëgjuar kurrë

Kanceri i gjirit është një nga llojet më të zakonshme të kancerit tek gratë . 1 në 8 gra preket nga kanceri i gjirit dhe numri i grave të prekura nga kjo sëmundje është një rritje.

Ndonëse kjo formë agresive e kancerit shoqërohet dhe shenja të hershme jo shumë femra.
Vazhdo lajmin e plotë