RRESHJE E PËRMBYTJE NË TË GJITHË VENDIN, ÇFARË DO TË NDODH NGA NESËR ME MOTIN

Instituti i Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit japin alarmin për përmbytje.Priten reshje mesatare në të gjithë territorin, por më intensive në jug.

Ndërsa në zonat malore priten reshje dëbore në 400m mbi nivelin e detit (në zona të kufizuara edhe më poshtë se ky nivel).Temperaturat minimale dhe maksimale të ajrit pritet të arrijnë.
Vazhdo lajmin e plotë