I vjedhin celularin dhe ndjek hajdutin me GPS, e pabesueshme kush ia kishte marrë

Një i ri, të cilit i kishin vjedhur celularin, nuk u ka besuar syve kur ka parë se kush kishte qenë hajduti i vërtetë.Ngjarja është regjistruar në Peru në Amerikën e Jugut.

Pasi kërkoi më shumë se një orë e gjysmë duke përdorur GPS, viktima gjeti policin në qendër të qytetit.
Vazhdo lajmin e plotë