Vari nipin në majë të pemës, Fati nga Librazhdi trondit rrjetin (FOTO ME KOMENTET)

B.M. nga një fshati Dragostunjë i Librazhdit është vetëm 4 vjeç dhe dhunohet në mënyrë barbare nga prindërit dhe xhaxhai i tij 29-vjecari, Fati M.

Denoncimi ka mbërritur për Gazetën Shqiptare nga një i afërm i të miturit, i cili ka qenë prezent në shumë raste dhunimesh.Sipas denoncuesit, gabimet e 4-vjeçarit ndëshkohen.
Vazhdo lajmin e plotë