“Karafilat sqarojnë gjithçka”/ Genc Ruli tallet me Shkelzenin: S’jam emocional si zoti Berisha, i vogli. Sali Berisha iniciatori dhe këmbëngulësi për CEZ…

Ish-ministri i Ekonomisë, Tregtisë dhe Energjetikës, Genc Ruli u ndal gjerësisht tek çështja e privatizimit të CEZ, ku në pyetje është marrë ai dhe djali ish-kryeministrit Sali Berisha, Shkëlzen Berisha.

Njeresh ai thote dhe se Sali Berisha ka qene ai qe ka kembenbulur me fort per privatizimin e OSSH.
Vazhdo lajmin e plotë