Do shokoheni nga benefitet e sistemit të Gaddafit/ Pothuajse çdo shërbim ishte falas!

Dikush mund ta mbajë mend kohën, kur shqiptarët shkonin për të punuar në Libi, në vitet ’80 të shekullit të kaluar. Këtë ata e bënin, për shkak të pagave dhe kushteve të mira të punës që ky vend ofronte.

Libia deri në vitin 1969, udhëhiqej nga mbreti Idriz. Ai përmbyset më 1968.
Vazhdo lajmin e plotë