Alarmi i mjekëve: Ndaloni së përdoruri këtë produkt para se të jetë shumë vonë

Naftalina është një përbërës i rrezikshëm,në formën e një substance të bardhë që ka aromë shumë të fortë.Disa prej nesh e njohin naftalinën që përdoret kundra molave dhe për të larguar insektet.

Ajo njihet si një pesticid që nga viti 1948.Për më tepër,ashtu si pesticidet e tjera,naftalina nuk është e sigurt për ne.
Vazhdo lajmin e plotë