Foshnja indiane e lindur me dy fytyra dhe që po habit shkencëtarët nga mënyra se si sillet…

Një fëmijë indian i lindur me dy fytyra është duke bërë mirë një muaj pas lindjes së saj, thonë mjekët.Lali ka lindur me dy hunda, dy palë buzësh dhe dy palë sy – por vetëm dy veshë.

Dhe ndërsa ajo mund të duket si diçka e çuditshme për disa, prindërit e saj ..
Vazhdo lajmin e plotë