Haklajt kërcënojnë Berishën, kërkojnë hapjen e dosjes së 200 djemve të Tropojës

Tropoja ka qënë pjesa më e dëmtuar nga hakmarrja e Sali Berishës,vetëm e vetëm se njëherë i dolën kundër.Në atë mars tragjik të vitit 1997,kur djemtë e Tropojës.

Të lodhur nga tekat e Berishës por dhe të tronditur nga përdorimi i tyre kundër Jugut të vendit ku për pak u shkaktua..
Vazhdo lajmin e plotë