Kush Ishte Tradhtari Më I Madh I Kombit Shqiptar!

Ballaban Badera, i njohur edhe si Ballaban Pasha ka qënë një komandant shqiptar i Perandorisë Osmane.Një i rekrutuar në ushtrinë osmane nga Martaneshi, arriti të bëhej Pasha.

Sipas veprave osmane,Ballaban Badera ka qënë i pari i cili u ngjit në muret e Konstandinopojës dhe ishte i dobishëm për pushtimin osman në Ballkan.
Vazhdo lajmin e plotë